PROFESJONELLE BELYSNINGSLØSNINGER

STRIHL er et veletablert selskap innen produksjon, planlegging og salg av profesjonelle belysningsløsninger for bedrifter og offentlig sektor. Varemerket er kjent for leveringssikkerhet og produktene kjennetegnes ved brukervennlighet, holdbarhet og ytelse.

Hovedkontor, produksjon og lager ligger på den svenske vestkysten i Kungsbacka, like syd for Göteborg. Her foregår alt under ett tak – produksjon, belysningsplanlegging, produktutvikling, salg og lagerstyring.

Vårt oppdrag

Vi hjelper våre kunder med å fremme sikkerhet, produktivitet og aktivitet ved å tilby markedets mest komplette utvalg av belysningsprodukter. Vi ser synergieffekter mellom produktene og forenkler kjøpsprosessen for optimal konkurranseevne.

Vår visjon

Vi ønsker under alle omstendigheter å kunne tilby løsninger som tilfredsstiller høye forventninger og krav. Vi ser den langsiktige verdien i hvert eneste prosjekt, og målet vårt er å være en åpenbar one-stop-shop for belysningsløsninger for flere ulike utendørs og innendørs sammensetninger.

Grunnlagt i 2002

Vi har stolt levert over en halv million lysarmaturer til rundt hundre fornøyde kommuner og et par hundre el-installatører i løpet av våre 19 år i bransjen. Fra den opprinnelige rollen som et rimelig alternativ, har grundig produktutvikling plassert merkevaren og produktene i «det gode selskap.»

Oppkjøpt av Indutrade i 2019

I 2019 ble vi en del av Indutrade Group. Et sterkt voksende internasjonalt industrikonsern som i 2018 omsatte for 16,9 milliarder SEK.

Les mer om Indutrade her.

1800m2 høytlager

Vår store lagringskapasitet gjør oss til de beste i bransjen når det gjelder leveringssikkerhet, og herfra sendes mer enn 60 000 lysarmaturer årlig.