Generalagent I Norge

Introducer AS er genralagent i Norge for svenske Strihl Scandinavia AB og leverer belysningsløsninger med hovedvekt på gatebelysning, parkbelysning, belysning for idrettsanlegg og industri. Strihl produserer også en av nordens mest solgte fagverksmaster «Lightmast».

OM STRIHL SCANDINAVIA AB

Over 80 nordiske kommuner inkludert Oslo kommune og Moss kommune har allerede valgt Strihl som partner og leverandør av belysningsløsninger.

I 2018 omsatte STRIHL for 60,5 millioner SEK og totalt er det 19 ansatte i Sverige, Finland, Polen og Kina. I 2019 ble STRIHL en del av det børsnoterte Indutrade-konsernet. Et sterkt voksende internasjonalt industrikonsern som i 2018 omsatte for 16,9 milliarder SEK.

STRIHL sin styrke ligger i gatebelysning, dekorativ belysning, strålekastere, belysningsstolper, belysningsmaster, fasadebelysning samt innendørsbelysning for sport og industri.

Hovedkontor, produksjon og lager er alt på ett og samme sted. Her foregår belysningsplanlegging, salg, produksjon, produktutvikling og lagerhåndtering. STRIHL kontrollerer hele produksjonskjeden for din trygghet.

Den store lagerkapasiteten gjør STRIHL til den beste i bransjen når det gjelder leveranser og STRIHL sender ut 60.000 belysningsarmaturer hvert år.

One-Stop-Shop for belysingsløsninger

Introducer AS inngikk i September 2020 avtale som generalagent i Norge for den svenske produsenten av belysningsløsninger, Strihl Scandinavia AB.

Referanser

I 2019 ble vi en del av Indutrade Group. Et sterkt voksende internasjonalt industrikonsern som i 2018 omsatte for 16,9 milliarder SEK.

Les mer om InVi har levert flere typer belysning til mange ulike prosjekter rundt om i Sverige og resten av Europa. For eksempel har vi hatt æren av å levere dekorativ belysning til det svenske kronprinsparet Viktoria og Daniels Haga slott, levert kameraovervåkingsmaster og belysning til flere atomkraftverk.

Hundrevis av kilometer med veier er belyst med våre gatelys og vi har levert belysning til hundrevis av anlegg, inkludert sports- og industribelysning.dutrade her.