Om oss

Introducer AS er et agenturselskap i Oslo og representerer produsenter og utviklere av belysningsløsninger i Norge.

One-Stop-Shop for belysingsløsninger

Introducer AS inngikk i September 2020 avtale som agent i Norge for den svenske produsenten av belysningsløsninger, Strihl Scandinavia AB. Samtidig inngikk vi en avtale med Impreso AS for salg av BAS StreetLight, et driftsystem for administrasjon og vedlikehold av gatelys rettet mot norske kommuner.

Gatelys

Lysberegninger

Master & Stolper

Driftsystemer

Kontakt oss for dine lysbehov.

STRIHL®

Om Strihl Scandinavia AB

Over 80 nordiske kommuner inkludert Oslo kommune og Moss kommune har allerede valgt Strihl som partner og leverandør av belysningsløsninger.

I 2018 omsatte STRIHL for 60,5 millioner SEK og totalt er det 19 ansatte i Sverige, Finland, Polen og Kina. I 2019 ble STRIHL en del av det børsnoterte Indutrade-konsernet. Et sterkt voksende internasjonalt industrikonsern som i 2018 omsatte for 16,9 milliarder SEK.

STRIHL sin styrke ligger i gatebelysning, dekorativ belysning, strålekastere, belysningsstolper, belysningsmaster, fasadebelysning samt innendørsbelysning for sport og industri.

Hovedkontor, produksjon og lager er alt på ett og samme sted. Her foregår belysningsplanlegging, salg, produksjon, produktutvikling og lagerhåndtering. STRIHL kontrollerer hele produksjonskjeden for din trygghet.

Den store lagerkapasiteten gjør STRIHL til den beste i bransjen når det gjelder leveranser og STRIHL sender ut 60.000 belysningsarmaturer hvert år.

Hovedkontor, produksjon og lager - alt på ett sted

Referanser

Vi har levert flere typer belysning til mange ulike prosjekter rundt om i Sverige og resten av Europa. For eksempel har vi hatt æren av å levere dekorativ belysning til det svenske kronprinsparet Viktoria og Daniels Haga slott, levert kameraovervåkingsmaster og belysning til flere atomkraftverk.

Hundrevis av kilometer med veier er belyst med våre gatelys og vi har levert belysning til hundrevis av anlegg, inkludert sports- og industribelysning.

LumenAIR

Play Video

Trafikksikkerhet

Betydningen av godt opplyste gater, med trafikksikkerhet i fokus.

10 års garanti

Vi gir 10 års garanti på alle våre LED-gatearmaturer.

Lysberegninger

Lysberegninger bidrar til lavere investerings- og driftskostnader samt et best mulig sluttresultat.

BAS StreetLight

Hva er BAS StreetLight?

Systemet er designet for å lette kommunens arbeidstrykk og samtidig sikre kontroll.

Et meget enkelt grensesnitt med lav brukerterskel gjør at man kan bruke BAS StreetLight uten å være en superbruker.

Vi har hatt tett dialog under utviklingen med ansvarlige for gatelys i noen kommuner, slik at vi har dekket deres behov for funksjonalitet samt at det er enkelt nok for alle å bruke.

  • Feilmeldingstjeneste for innbyggerne med adressesøk og kart.
  • Alle feil vises i egne lister. Tildeles manuelt eller automatisk til driftsanvarlig.
  • Feiloversikt i kart.
  • Rapporter og historikk.
  • Kartsystemer med stolper, armaturer, kabler og tennpunkter med detaljspesifikasjoner.
  • Kartlag fra Statens Kartverk.
  • Komplett verktøy for driftansvarlig entreprenør.
  • Import av SOSI med punktdetaljer og kabelstrukturer.

BAS StreetLight er kort fortalt strømlinjeformet for samhandling mellom innbygger, kommune og driftsansvarlig.

Feilmeldinger: Via en knapp på kommunens hjemmeside kan innbyggerne melde feil på et gatelys. Denne meldingen kommer rett inn i systemet.

Oppfølging: Når feilmeldingen fra innbyggeren er registrert, kan den enten gå utildelt inn i en liste for manuell tildeling, eller den kan automatisk tildeles en driftsansvarlig for feilretting. Driftsansvarlig mottar henvendelse på saken, og benytter systemet for å utføre rettingen på mest mulig effektiv måte. Vedkomne har da tilgang på posisjon, kontaktinformasjon til innmelder, eventuell instruks fra kommunen og mulighet for å dokumentere hva som blitt gjort. Man har også tilgang på detaljer om kabel, stolpefeste, stolpe og armatur på forhånd (om dette er lagt inn).

Tilbakemelding: Når feilen er rettet, eller om den må utsettes, kan man enkelt sende en tilbakemelding til innmelder rett fra saken via SMS. Klikk på en knapp, og send SMS til innmelderen. Det er predefinerte meldinger tilgjengelig, slik at dette tar mindre enn 10 sekunder. Enklere blir det ikke!

Fakturering: Bruk listen over ferdigstilte feil som fakturagrunnlag ovenfor driftsansvarlig. Det som er dokumentert, kan faktureres.

Historikk: Søk på feil i tidsperioder, eller på spesifikke feil. Hent ut lister til Excel enkelt for etterkontroll og oppsummering av aktivitet i gatelysanlegget.