GUNSTIGE LØSNINGER FOR ALLE TYPER LOKALER

Våre innendørs armaturer har høy ytelse og garanterer betydelige energibesparelser sammenlignet med tradisjonelle lysrør. Muligheten til å integrere smarte styringssystemer, lang levetid og 5 års garanti er en forutsetning og er med på å gi en svært kostnadseffektiv og sikker drift.

BELYSNING FOR INNENDØRSLOMMER TAR HENSYN TIL:

ROMMETS UTFORMING

Hvert rom er unikt, og det er viktig å ta utgangspunkt i noen grunnleggende parametere – takhøyde, områder som skal belyses og hvor behovet for belysning er størst. For å sikre best mulig sluttresultat for hvert belysningssystem, skreddersyr vi belysningen etter disse forholdene. Med dette som utgangspunkt er det mulig å vurdere armaturenes optimale effekt og optikk.

BELYSNINGSKRAV

Det er viktig å definere belysningskrav for et bestemt område. Der belysning oppfyller størst funksjon bør kravene være strengest. Konsulenter som utarbeider anskaffelsesdokumenter forteller hvor mye belysning som trengs og hvilken jevnhet som kreves for hver overflate.

GOD DRIFTSØKONOMI

En investering i belysning for innendørs lokaler er en stor investering og en god samlet beregning med lavest mulige driftskostnader legger grunnlaget for en mer lønnsom drift av hele anlegget. Våre armaturer kan utstyres med DALI, 1-10 V og on/off. Dette sikrer optimal belysning for virksomheten til lavest mulig driftskostnad.

FREMTIDSRETTET TEKNOLOGI

I belysningsindustrien går utviklingen i raskt tempo og armaturene blir stadig smartere. I dag er innendørsarmaturer i økende grad utstyrt med sensorer og styringer. Smartere armaturer bidrar ikke bare til energieffektivitet, men også til evnen til å kommunisere med forskjellige styringssystemer.

Forbedret innemiljø og lavere kostnader

I et belysningssystem for innendørslokaler oppnås energibesparelser allerede ved bytte fra tradisjonelle lyskilder til LED-teknologi. Reduserte kostnader for energiforbruk og vedlikeholdsarbeid resulterer i besparelser som sikrer en rask avkastning på moderne innendørsbelysning.

Du kan ofte oppnå høyere lysintensitet med færre armaturer og lavere total effekt. Det er selvfølgelig mulig å utstyre armaturene med sensorer for lys eller bevegelse for maksimal kontroll av energikostnadene.

Høy kvalitet og optimal lyskomfort i alle situasjoner

Med nesten 20 års erfaring innen belysning har vi utviklet tilpassede armaturer med sterk konstruksjon og avanserte optiske linser for å kunne tilby de mest attraktive løsningene på markedet. Et optimalt lysbilde kommer ikke bare personen som jobber på stedet til gode, men også besøkende og kunder.

Riktig armatur med riktig optikk plasserer lyset der det trengs uten ubehagelig blending.

Vi skreddersyr anlegget

Det er mange parametere som spiller inn når man planlegger et belysningssystem for innendørs lokaler. I tillegg til utformingen av lokalene, er det viktig å ta hensyn til spesifikke behov. Riktig optikk, kontrollalternativer og plassering av armaturer er viktig for best mulig sluttresultat. Våre dyktige konsulenter hjelper gratis med lysberegninger.