Bærekrafitge
Produkter

LØSNINGER FOR EN BEDRE FREMTID

Produkter og Løsninger

Om oss

Introducer AS er genralagent i Norge for svenske Strihl Scandinavia AB og leverer belysningsløsninger med hovedvekt på gatebelysning, parkbelysning, belysning for idrettsanlegg og industri. Strihl produserer også en av nordens mest solgte fagverksmaster «Light Mast».

Vi signerte nylig en agentavtale, for Norge, med svenske «A Good Choice». A Good Choice tilbyr et nytt nedbrytbart og mikroplastfritt økologisk granulat for alle typer kunstgressbaner.

1

Complete Assessment

2

Goal Definition

3

Tailored Program

4

Work, Work, Work!

Våre PARTNERE

STRIHL er den innovative spesialisten på energieffektiv belysning til private og bedrifter. Vi tilbyr kompetanse, kvalitetsprodukter og komplette løsninger for belysning både innendørs og utendørs.
A GOOD CHOICE tilbyr fornybare bio-infill granulat for kunstgress og lekeplasser. Vår infill er sertifisert av FIFA Quality Pro og kombinerer utmerket spillbarhet med sikkerhet for spillerne.

En viktig kamp å spille

Bruken av A Good Choice-blanding for å produsere fyllmateriale for kunstgress til f.eks. fotballbaner, resulterer i en vinn-vinn-situasjon for alle involverte spillere. Vårt innovative materiale sikrer utmerket spilleytelse og spillersikkerhet samtidig som det avlaster miljøet for mikroplast og CO₂-utslipp.

Hvordan kan vi hjelpe deg?

Kontakt oss for en uforpliktende samtale om
belysningsløsninger eller infill granulat for kunstgress.

Den innovative spesialisten

På energieffektiv belysning

Vi tilbyr kompetanse, kvalitetsprodukter og komplette
løsninger for både innendørs og utendørs belysning.

Kontakt oss

Strihl - Belysningsløsninger

Øyvind Andresen

+47 400 77 595

A Good Choice - Bio innfyllsgranulat

Morten Ove Nilssen

+47 466 67 788